Adatkezelés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

A honlapunkon elérhető szoftverek használatának jogi feltételei

A Pollák Szoftver Stúdió webkiszolgálóin (továbbiakban a “webhelyen”) található anyagok a webhely látogatóinak nyújtott szolgáltatások, és kizárólag információs célokra használhatók fel. A szoftverekből egyetlen példány tölthető le, az alább ismertetett kikötésekkel. Ha a webhelyről bármilyen anyagot letölt, azzal elfogadja ezeket a feltételeket. A feltételek elfogadása nélkül nem használhatja a webhelyet, és arról nem tölthet le semmilyen anyagot.

Az itt található anyagok nem értelmezhetők a Pollák Szoftver Stúdió vagy bármely harmadik fél bármely szabadalma vagy védjegye alá tartozó bármely licenc vagy tulajdonjog hallgatólagos, szerződésben kikötött vagy egyéb módon történő átruházásaként.

A honlapunkon elérhető dokumentumok használatának jogi feltételei A Pollák Szoftver Stúdió a webhelyén közzétett dokumentumait mindennemű kifejezett vagy vélelmezett garancia nélkül, “az adott állapotban” teszi közzé a webhelyén, így nem szavatolja többek között azt sem, hogy a szoftvertermék forgalomképes, egy adott célra megfelel, illetve hogy nem jogsértő. A Pollák Szoftver Stúdió minden esetben és személlyel szemben kizárja felelősségét bármilyen különleges, véletlen, közvetett vagy következményes kárért, ide értve többek között a megjelentetett információk használhatóságából vagy megbízhatóságából, az üzleti haszon vagy bevételek elmaradásából vagy a termékek cseréjének költségeiből származó károkat, még abban az esetben is, ha a Pollák Szoftver Stúdiót tájékoztatták az ilyen károk bekövetkezésének a lehetőségéről.

A Pollák Szoftver Stúdió minden tőle telhetőt megtesz a megjelentetett információk pontosságának biztosítására, mindazonáltal felelősséget erre nem vállal. A termékekről közölt adatok minden előzetes értesítés nélkül változhatnak. A módosult adatokat a publikációk új kiadásai tartalmazzák. A Pollák Szoftver Stúdió minden előzetes értesítés nélkül bármikor továbbfejlesztheti vagy módosíthatja termékeit és/vagy e publikációkban ismertetett programokat. A nem Pollák Szoftver Stúdió termékek megemlítése csupán információs célokat szolgál, és sem jóváhagyásként, sem ajánlásként nem értelmezhető.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Pollák Szoftver Stúdió webkiszolgálóira elküldött űrlapokon megadott adatokra vonatkozóan a Pollák Szoftver Stúdió “Adatvédelmi nyilatkozata” a mérvadó.

Hivatkozások harmadik fél által működtetett webhelyekre

A Pollák Szoftver Stúdió a saját webhelyéről más webhelyekre mutató hivatkozásokat nem ellenőrzi, és nem vállal felelőséget annak a webhelynek a tartalmáért vagy az azon lévő hivatkozásokért, amelyre a hivatkozás mutat. A Pollák Szoftver Stúdió fenntartja annak jogát, hogy bármely hivatkozást vagy hivatkozást használó programot bármikor megszüntessen. A Pollák Szoftver Stúdió nem azonosítja magát azokkal a vállalatokkal vagy termékekkel, amelyekre a webhelyén található hivatkozások mutatnak, és fenntartja annak jogát, hogy ezt weblapjain feltüntesse. Ha úgy dönt, hogy egy olyan hivatkozást követ, amely erről a webhelyről egy harmadik fél webhelyére mutat, azt saját felelőségére tegye.

A személyes adatok felhasználása

Minden olyan információt, amit a Pollák Szoftver Stúdió webhelyére küld, a legbizalmasabban kezelünk. Személyes adatait az Ön belegyezése nélkül soha semmilyen célra nem használjuk fel. Ennek érdekében a webhelyünkön található összes olyan űrlapon, amely adatokat szolgáltat egy későbbiekben felhasználható adatbázis (levelezési lista, regisztráció) számára, jelölőnégyzeteket helyeztünk el, amelyek segítségével megadhatja, hogy a jövőben kíván-e információkat kapni tőlünk. Az e-mailek küldésére, üzenetek továbbítására és egyéb célokra szolgáló űrlapokon nincs ilyen választási lehetőség, de ezeket soha nem fogjuk felhasználni adatok küldésére. Biztosíthatjuk Önt, hogy név- és címlistáinkat nem értékesítjük. Ha azt a lehetőséget választotta, hogy információkat küldjünk Önnek, minden tőlünk kapott üzenet arra vonatkozó útmutatást is tartalmaz, hogy miként tud leiratkozni levelezőlistánkról, ha úgy döntene, hogy mégsem tart igényt szolgáltatásunkra.

Az egyetlen információ, amit automatikusan rögzítünk, a webhelyünk használatával kapcsolatos; ez névtelen, és kiszolgálónk naplófájljaiban valamint web-monitorozó szoftverünkben található. Ezek olyan általános információkat rögzítenek, mint például a webhelyünkön megfordulók száma, a látogatók webböngészőjének típusa, Ip címe, látogatási időpontok, a letöltött fájlok száma, személyes adatokat azonban sohasem. Ez lehetővé teszik számunkra, hogy szolgáltatásainkat látogatóink igényeihez igazíthassuk.