Szoftvermegoldás ofszet nyomdáknak

Nyomdai ügyviteli rendszer árajánlattól – statisztikákig
– íves ofszet –

A szoftver kis és közepes íves ofszet nyomdák ügyvitelében nyújt hathatós segítséget. Gyorsan, visszakereshetően készíthet kalkulációt, árajánlatokat. A nyomdai árajánlat készítő program segítségével részletes saját, és az Ügyfél számára szükséges információkkal ellátott nyomtatvány egy perc alatt kinyomtatható. A nyomtatáson kívül lehetőség van pdf-formátumban elmenteni vagy e-mail-ben egyből elküldeni.

Árajánlat készítés: Részletes paraméterezhetőség, széleskörű skálázhatóság, egyedi nyomdaspecifikus kalkulációs rendszer beépíthetősége. Többféle kalkulációs modell elkészült már, a legtöbb esetben ez megfelelő vagy egyszerűen hozzátehető a speciális kalkulációs logika is. Nyomdai kalkuláció történhet automata zuh számítással vagy manuális bevitellel, óradíjas vagy fordulat ár számítással, automatikus kilövéssel vagy előre megadott paraméterek alapján, stb. Néhány további példa: rizsma számítás, könyv-füzet kalkulációk, alvállalkozók vállalási árainak rögzítése …

Az Ön döntése, hogy önköltség számítás + haszon vagy az Ügyfélnek szánt árakon számol. Rugalmasan alakítható kiajánlási ár számítás. A kalkulált árra rátehet haszont összeg szerűen vagy százalékosan. Kipróbáhat több kiajánlási egységárat és láthatja a haszon változást, vagy a vállalási összár megadásával elemezheti a haszonkulcsot, egységárat. 
Elfogadott ajánlat egy gombnyomásra nyomdakönyvbe tehető.
 Visszakeresheti a kalkulációkat, árajánlatokat szinte bármilyen paraméter alapján.

A munkatáska nyomtatvány kialakítása igazodhat jelenlegi megszokott táskáihoz, de dönthet úgy is, hogy a rendszer alap munkatáskáiból választ. Az egyszerűbb kialakítástól az ISO magánbiztosítási követelményeinek is megfelelő nyomtatványig többféle is rendelkezésére áll.  A szükséges munkatáska programból nyomtatható.

Nyomdakönyvi bejegyzéseket tetszőleges szempont szerint rendezheti, több mint 10 paraméter alapján keresheti, szűkítheti az adatokat. Információkat kaphat a nyomási, szállítási feladatokról, pénzügyi elemzéseket végezhet. Munkatáskára információkat, utasításokat rögzíthet, tárolhat. Visszatérő munkák egyszerűsített kezelése. Vizuális határidő figyelés, stb.

Elkészült munkák utókalkulációjával ellenőrizheti nyomdája hatékonyságát.

Folyamatkövetési modullal ütemezheti, ellenőrizheti nyomdája működését. Azonnali információt adhat megrendelőjének, hol is tart a gyártás.

A raktári modul papír, festék, vegyszerraktárak ügyvitelét valósítja meg beszállítástól az adott táskához tartozó kivételezésig. Azonnali leltár, lekötött pénzeszköz kimutatás lehetséges.

Rész-szállítások nyilvántartásával azonnali képet kaphat a leszállításra váró termékekről. A szállításokat fuvarózonként tervezheti és később visszanézhetők a teljesített szállítások.

 

Főbb funkciók:

– Ügyfél nyilvántartás
– Alvállalkozói nyilvántartás
– Gépek, műveletek
– Papírok
– Íves- és kilósárak
– Árkalkuláció
– Kalkulációs árak, technológiák
– Nyomási műveletek
– Egyéb műveletek (előkészítő, kötészeti)
– Egyéb költségek
– Egyedi céges nyomtatványok
– Táskanyilvántartás
– Munkatáska készítés
– Határidő figyelés
– Raktárnyilvántartás
– Készletek
– Statisztikák, elemzések
– Pénzügyi kimutatások
– Kintlévőség figyelés
– Tartozók listája
– Paraméterezhető visszakeresések