Nyomdaipari szoftverek

grafikai stúdiók, ofszet nyomdák, digitális nyomdák részére

Kevés az ideje?

Rengeteg a rutinfeladata?

Nem látja át nyomdai folyamatait?

pss_box_3dNyomdai szoftvereink, – nyomdai árkalkulációs program, táskakészítő modul, kapacítástervezés stb – rugalmasságának köszönhetően igen népszerűek. Fotó-, előkészítő stúdióktól az íves és rotációs nyomdákon keresztül a kötészetigmegtalálhatóak szoftvermegoldásaink. Jelenleg elérhető digitális-, ofszet-, szita-, flexo-technológia.

A legnagyobb nyomdák részérére komplex vállalatirányítási megoldást ajánlunk, melynek bevezetésében, üzemeltetésében iparág specifikus technológiai ismeretekkel rendelkezünk.

Végre megoldhatja precízen, elképesztően gyorsan az árajánlatok készítését, nyilvántartását.

Azonnal áttekintheti a megrendelt nyomdai termékek gyártási folyamatait.

 

Rengeteg a feladata és korlátozott ideje, energiája, kapacitása?

Ha napi nyolc-tíz órát dolgozik sem készül el, és ráadásul ezeknek a rutinfeladatoknak az ellátása még önmagában nem viszi előre a cégét, ezek csak a fenntartáshoz elegendőek. Az Ön energiájára a kreatív, döntéshozó területen van szükség és nem a napi rutin munkában. Felvehet még néhány munkatársat, de biztos, hogy ezzel előrébb van? Feladat kiadás, ellenőrzés stb. És végül döntenie Önnek kell. Többféle szakterületen megtalálhatóak rendszereink, de most nézzünk egy példát ezek közül, ez egyik legösszetettebb iparágat a nyomdaipart:

Beérkezik naponta 10 – 50 árajánlat kérés. Mi lenne, ha Önnek csak szakmailag kellene döntéseket hoznia, ráadásul ezekhez maximális támogatást is kapna. Nyomdai kalkuláció, árajánlat készítés célszoftver segítségével. Jól hangzik? Nyomdaipari szoftverek Azonnal megnézem mi is ez…

Egy lehetőség

Egyik lehetőség az táblázatok kiváltására egy szoftverfejlesztő céget megkeresni és elkészíttetni velük a megálmodott szoftvert. Általában két alapvető probléma merül fel. Ön nem teljesen beszéli az informatikusok nyelvét, de ami valószínűbb a szoftverfejlesztők nem tudnak “nyomdászul”. Ha ezt a nehézséget leküzdik, tehát kiképezi a szoftverfejlesztőt “nyomdásszá” elkészül egy alapváltozat. A legnagyobb odafigyelés esetén sem lesz elsőre jó. Kezdődik a tesztelés, javítás, módosítás ördögi kör. A nyomdai árkalkuláció nem az igazi, a kalkuláció kezelése nehézkes. Esetleg a végén megkapja: hát erről nem volt szó az elején ez nem valósítható meg, vagy mondanak egy 6 vagy 7 számjegyű összeget a kivitelezésre.

Válasszon jobb megoldást

Miért ne próbálna ki egy bejáratot, letesztelt évek óta nyomdákban már üzemelő rendszert, nyomdaipari szoftvertmelynek része a nyomdai kalkulációs program? Ebben a nyomdaipari szoftverben nem csak algoritmusok, számítások vannak. A mi nyomdai programunk tud “nyomdászul”és ami talán még fontosabb, ha felmerül egyedi igénye nyomda-szakmailag fogalmazhatja meg felénk. Ön bizonyára tisztában van vele egy nyomdai árkalkuláció nem abból áll, hogy ismert mennyi papír kell, pontosan kiszámolható festék mennyiség stb. Ez a kalkuláció több, lényegesen több mint darabjegyzék alapján tisztán mennyiség figyelembe vételével történő szorzások egymásutánja. Döntéseket kell hoznia, pl. ha a technológia engedi érdemes-e beforgatva nyomni? Nyilván a tapasztalat segít, de nem lenne érdemes ezt megnézni, ha nem vesz több időt el mint 2 másodperc. Esetleg volt már olyan példányszám ami alapján nem volt egyértelmű, hogy digitális gépen vagy hagyományos ofszetgépen érdemesebb-e kigyártani? Szánna ennek a döntésnek előkészítésre egy percet, használva egy jó nyomdai kalkulációs programot?

 

Biztos, hogy nem hibázik Ön vagy munkatársa?

Nézzünk mást. Elkészült az árajánlat. Ehhez kell hogy tartozzon egy technológia, alapanyag igény stb. mert enélkül nincs pontos árképzés. Megrendelik? Munkatáskát kell készíteni? Ez már a kellemesebb része a feladatoknak, mivel árbevétel várható. Kitölthető kézzel a munkatáska, persze. De biztos, hogy nem hibázik Ön vagy munkatársa? Lehet nem készül el vele 5 másodpercen belül? Már halljuk is a kifogást, nem lehet mindent automatizálni. Egy munkatáska egyedi információkat is kell hogy tartalmazzon ami az árajánlat készítésnél még nem ismert. Ok, de miért nem lehetne a kettőt együtt? Ami automatizálható az legyen az, ami nem azt meg lehessen megadni a táskakészítéskor. Ilyen szoftver megfelelő lenne Önnek? Mi pont ezt kínáljuk! Nyomdaipari szoftverek íves, rotációs nyomdák részére. (Digitális, ofszet, flexo technológia.)

És akkor nem beszéltünk még sok mindenről. Visszakeresések, sablonok, tudásbázisok, automatikusan elkészülő nyomtatványok, listák, feladattervek, elemzések és rengeteg az Ön munkáját megkönnyítő funkcióról. Reméljük felkeltettük az érdeklődését és személyesen innen folytathatjuk….

 

Keressen a 06-70-398-8992 es telefonszámon vagy küldjön üzenetet -> Üzenet küldés

pl_k

Pollák László • 06-70-398-8992
nyomdaipari szoftverek • nyomdai programok

 

 

Válassza nyomdai szoftvermegoldásainkat!